Za kafane novih 1,2 miliona dinara

2 min čitanja
Za kafane novih 1,2 miliona dinara
Gradska kuća, foto:ProkupljePress.com

Od početka godine, po drugi put, Grad Prokuplje raspisuje javnu nabavku za kafane, odnosno kao stoji u javnom pozivu za usluge restorana i usluge posluživanja. Ovoga puta, daće se 1,2 miliona dinara bez PDV za kafanske račune Gradske uprav. U opisu stoji za usluge hrane i smeštaja.

Opet kafana, gorivo, pa onda sve ostalo
Izmenom plana javnih nabavki Grada Prokuplja, opet se daje nešto više od dva miliona dinara za kafanske račune. Odojiće se i osam miliona za poklon vaučere osnovcima, a onda i za gorivo za Gradsku upravu skoro tri miliona dinara. Izmenom je predviđeno i skoro 253 miliona dinara za sanaciju deponije

Pretodno su u januaru raspisali već jednu javnu nabavku za kafane, a u planu onih stavki koje će se dati iz budžeta, ali ne podležu javnim nabavkama su opet kafanski računi.

EVO NOVIH KAFANA KOJE PLAĆAMO!
Grad Prokuplje, Gradska uprava Porkuplje i Skupština grada Prokuplja sa različitih konta plaćaju ove kafane.

O svemu tome smo mi već pisali.

RASPISANA JAVNA NABAVKA ZA KAFANE
Grad Prokuplje je objavio javnu nabavku za ugostiteljske usluge, u vrednosti od 582.115,15 dinara bez PDV-a odnosno 697.618,65 dinara sa PDV-om. Rok za dostavljanje ponuda je do 31. januara. Ovo je skromna nabavka, reći će neko, ali smo se mi i ranije bavili ovim problemom, te

Zanimljivo je da se sa najmanje pet konta skidaju naše pare za kafanske usluge, da se pored ovog imena koristi i „reprezentacija“ te da je zaista teško pretiti tokove novca građana Prokuplja na šta se troši, ali ako nastavimo sa hronologijom kao sada, doći ćemo do barem okvirne cifre koju su naši gardski oci utrošili za kafane, jer kako reče pre neki dan šef odborničke grupe SNS u lokalnoj Skupštini Jelena Marković, radili su za dobro svih nas! I u kafane idu zbog nas!