Pravila korišćenja

Dobrodošli na portal Prokupljepress.com. Korišćenjem bilo kog dela portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih razumeju u celosti, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Portal Prokuplje press ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod).

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti portala ProkupljePress.com da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Internet sajtovi:

– Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 150 karaktera iz teksta, kompletan naslov, jednu fotografiju, obavezno vidljivo navođenje izvora (Prokupljepress.com) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta,

Televizija/radio

– Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja portala ProkupljePress.com kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice. Uz preuzete fotografije, obavezno je navođenje portala Prokuplje press kao izvora.

Štampana izdanja:

– Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje portala Prokuplje press kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

NAPOMENA:

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Portal Prokuplje press zadržava pravo izmene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu, bez obaveze prethodne najave.

Portal Prokuplje press sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala Prokuplje press koristite na vlastitu odgovornost i portal Prokuplje press se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo portala Prokuplje press, ne smatraju se delom sajta i portal Prokuplje press ne snosi odgovornost za njih.

Zaštita privatnosti

Portal Prokuplje press poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta.

Podatke ostavljene prilikom slanja komentara, portal Prokuplje press neće davati na uvid trećem licu.

Korisnicima portala Prokuplje press strogo je zabranjeno:

objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način

-objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

Portal Prokuplje press ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Moj ugao:

Tekstovi objavljeni u rubrici “Moj ugao” predstavljaju stavove autora tekstova i ne mogu se smatrati stavom portala Prokuplje press.

Portal Prokuplje press ne odgovara za stavove iznete u ovoj rubrici.

Izmene uslova korišćenja

Portal Prokuplje press zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku.

Portal Prokuplje press neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Podešavanja privatnosti i kolačića.