Posle Vučića prale se ulice!

2 min čitanja
Posle Vučića prale se ulice!
Jes ovo vozilo JKP "Gradski vodovod", nikako da uslikamo Demetrino. Foto:ProkupljePress.com

Nakon skupa povodom 25 godina od NATO bombardovanja, kojem je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nećete verovati, prale su se ulice. Čim se sve završilo i turisti otišli, ulice Ratka Pavlovića, 9. oktobra, Vasilija Đurovića Žarkog su oprane vodom iz onog kamiona koncesionarskog preduzeća „Demetra AB“ .

PERU SE ULICE, DOLAZI VUČIĆ!
Prostor oko Sportske hale „Dr Zoran Đinđić“ koja nema upotrebnu dozvolu, se uveliko uređuje, jer je najavljeno da u 14.30 u njoj govori Aleksandar Vučić. Čak su se od jutros prale i ulice na tom potezu, a građani ne pamte kada se to ranije desilo. Ranije navika da se

Jeste, doduše, svedoče građani, brzom brzinom je prošlo kamionče, ali je sprano sve nakon ove posete.

E sad, kako je srpski jezik u svakoj reči višesmislen, može to neko da pročita i ne bukvalno, kako smo ga napisali, ali to zavisi od mašte čitaoca.

U svakom slučaju, kako se to vozilo retko viđa, čitaj nikad, a mi se time bavimo skoro mesec dana, te spremamo tekst, mada čekamo još neke podatke, ispada da stvarno čišćenje i pranje dolaze samo pre i nakon Vučića!

Ova tri dana naradili se za čitavu godinu!
Prosto je neverovatno šta se sve može u tri dana u Prokuplju, kada se hoće. Tako su konačno posle desetak godina prvi puta zakrpljene rupe na Trgu Topličkih junaka, koji je već trebalo da ima nov izgled, ali se i posle glasanja i odabira najboljeg rešenja, sve to zagubilo. Opran