Ova tri dana naradili se za čitavu godinu!

1 min čitanja
Ova tri dana naradili se za čitavu godinu!
Deluje kao novo, a kako i ne bi kad ga ne viđamo! Foto:ProkupljePress.com

Prosto je neverovatno šta se sve može u tri dana u Prokuplju, kada se hoće. Tako su konačno posle desetak godina prvi puta zakrpljene rupe na Trgu Topličkih junaka, koji je već trebalo da ima nov izgled, ali se i posle glasanja i odabira najboljeg rešenja, sve to zagubilo.

Opran je i mali deo Kosovske ulice iznad glavnog parka. Kako divno vozilo, koje je nekada bilo redovna pojava na ulicama Grada Prokuplja, pardon, tada Opštine Prokuplje i kada postasmo grad, više ga ne vidosmo. (Sem kada se iznenada pojavilo da opere od semafora ka hali zbog Vučućevog mitinga decembra prošle godine)

Sklonjeni su psi, kažu zbog njihove bezbednosti.

Sve travnate površine su uredno izriljane, mada je to ružno, bolje da su ostale travnate.

Skinute su plakate sa table u centru grada, nije smelo da se umire, ali ipak, na žalost, neki nisu mogli da čekaju da prođe nedelja.

Pokupljeni su svi papirići i konačno: postavlja se bina sa ozvučenjem, dakle čekaju se sutrašnji gosti.

Sve je savršeno, kako bi trebalo da bude uvek kada je barem centar grada u pitanj. Nakon ovolikog „posla“ koji su odradili oni koji održavaju zelenilo, čitaj „Demetra AB“ , mislim da će dugo da odmaraju.

Zato sada dragi ljudi, koristite blagodeti uređenih nam javnih površina, dobro pogledajte vozilo koje pere ulice, jer ih opet dugooo nećete videti. (možda i hoćete, ako uskoro opet dođu gosti)