Maskenbal PU „Neven“ oduševio Prokuplje

2 min čitanja
Maskenbal PU „Neven“ oduševio Prokuplje
Maskenbal, foto:ProkupljePress.com

Tradicionalni maskenbal Predškolske ustanove „Neven“ održan je večeras u Sportskoj hali „Dr Zoran Đinđić“. U njemu je sa vaspitačima učestvovalo 1.000 mališana koji su u ovoj ustanovi u raznim grupama, a koji su se prethodnih mesec dana pripremali za ovaj događaj.

Ljubav, osmeh, beskrajna sreća mališana, obeležila je ovaj najmasovniji godišnji događaj u Prokuplju. Kao i svake godine, hala je bila mala da primi sve posetioce.

-Danas je dan naše ustanove. Više od 70 godina obeležavamo ovaj dan, sa našim mališanima, vaspitačima. pre svega želim da se zavalim njima na zalaganju i trudu, a zatim i roditeljima na divnoj saradnji svih ovih godina-kazala je direktorka PU "Neven" Vesna Jovanović.

Ona je dodala da je period u vrtiću najlepši u životu svakog čoveka. Tu se stiču prijatelji, prva znanja o svetu i zato je onaj najlepši.

-Znam da će deca ovaj dan dugo pamtiti jer su zaista punim srcem i sa nestrpljenjem čekala ovaj trenutak. Dragi roditelji, bake, deke, želimo Vam da uživate sa decom. Ona su upravo ono što nas pokreće, nešto najvrednije i najiskrenije. Tu smo da ih podržimo jer su u ovaj trenutak utkali sve svoje pozitivne emocije i svo najveću ljubav- dodala je direktorka Jovanović.

Iako je program zahtevan, zbog masovnosti učesnika, i ove godine je organizacija bila odlična, a program savršen.

Нakon programa, usledio je defile mališana.