DSG mnogo gubi, ali je bitnije da Vi više ne gubite živce!

2 min čitanja
DSG mnogo gubi, ali je bitnije da Vi više ne gubite živce!
Dejan Dedić, foto: Dalibor Danilović

U moru poruka podrška Zoranu Cvetkoviću, koji je juče otvorenim pismom obavestio prokupačku javnost da posle dvadeset godina napusta Dramski studio Gimnazije, oglasio se i Dejan Dedić iz Prokuplja, glumac beogradskog “Ateljea 212” . Njegovu poruku upućenu Zoranu Cvetkoviću prenosimo u celosti:

“Nisam mogao da otvorim link do sada, tek sam sa Mileninog profila otvorio. Jako mi je žao čika Z.. dok sam čitao, proleteo sam kroz flešbekove našeg odrastanja ili kako bi novosrpski rečeno bilo prohujah.

Hvala Vam na svemu, na toj klici kojom ste nas zarazili, na usmerenju i na beskrajnoj slobodi i poverenju. Vi ste uvek bili kao naš dobri Alfred (Majkl Kejn) lako smo svi mogli da budemo Betmeni, po potrebi i svi ostali junaci.

Ja sam Vam zahvalan još od Doma vojske, i momenta kad ste me pronašli i jasno mi upalili svetionik da znam da sam na pravom putu. Nikada nisam zažalio zbog toga, a bilo je dana. Hvala Vam na svim smehovima i strpljenju za sve naše idiotluke, a bilo ih je više nego suvislih stvari, u tome i jeste draž. Koga zanima da bude normalan.

Dakle hvala Vam što ste nam omogućili nenormalnost. Mislim da je jedna etapa završena, ali da kraja neće biti.

DSG mnogo gubi, ali bitnije je da Vi više ne gubite živce. Na Vašem mestu bio bih srećan, a seta je normalna, ipak je tu mnogo života stalo.

Hvala Vam čika Z”!

Vetrenjače su, opet, pobedile
Poštovana, draga deco moja, Napuštam Dramski studio Gimnazije, želeći da i to ime ponesem sa sobom. De facto ga napuštam, a de jure sam najuren. Tako izlazim u susret mojim vrlim kolegama iz Gimnazije ( čast izuzecima) koji su, od prvog dana postojanja DSG, sve svoje snage upinjali eda bi vas