U radno vreme na saboru

1 min čitanja
U radno vreme na saboru
Eto gd eidu naši funkcioneri, foto:Fejsbuk

Funkcioneri Grada Prokuplja i Skupštine su se danas u radno vreme gostili u Trnovom lazu, gde je izgrađeno novo molitvište i organizovan sabor povodom Spasovdana.

Kako se vidi na snimcima i slikama, nije bio dovoljan jedan predstavnik, već je nekoliko njih „po službenoj dužnosti“ prisustvovalo.

Tu su bili član Gradskog veća Vladica Mladenović, zamenik predsednika Skupštine grada Prokuplja Ivica Spasić i pomoćnik gradonačelnika Milan Đorđević. Nije im smetala vrućin i ovaj radni dan su izdvojili za prirodu.

Te slike naravno nećemo videti na sajtu Grada Prokuplja, kao što nismo videli ni fotografije naše delegacije u Eponu. Tada su, po našem zahtevu za pristup informaicji od javnog značaja, iz Grada odgovorili da su ne „Igre mladih“ išli predsednik Skupštine grada Prokuplja, član Gradskog veća, pomoćnik gradonačelnika Prokuplja i dvadesetoro dece, pratilac, vozač. Nisu precizirali na primer koji večnik, ali mi znamo da je to bio član Gradskog veća za sport Ivan Petrović. Kažu nisu imali troškove, samo su platili gorivo. Bilo je zaista neophodno da predsednik Skupštine Dejan Lazić, Petrović i Đorđević bude deo tima mladih. Oni izgleda sve idu u neke trojke, nikad manje.