Turistička organizacija Prokuplja dobila silne pare iz budžeta, a ne umeju da počiste ispred lokala

2 min čitanja
Turistička organizacija Prokuplja dobila silne pare iz budžeta, a ne umeju da počiste ispred lokala
Njima ne smeta ovaj "suvenir", foto:čitalac

Turistička organizacija Prokuplja je iz lokalnog budžeta za aovu godinu dobila 18 miliona dinara, daleko više nego ranijih godina, a sve u cilju „turističke promocije grada“. Ipak, kada bi naišao neki turista, prišao lokalu u Ulici Ratka Pavlovića koji je sedište TOP, ne bi se baš oduševio, jer se pseći izmet prvo primećuje.

-Naša Turistička organizacija grada Prokuplja ni izmet ne očisti ispred vrata. Ovako dočekuje grad... Baš reprezentativno- komentar le čitaoca koji nam je poslao i fotografije kao dokaz svoje tvrdnje.

Jeste da mi, kao vlasnici pasa, nismo baš savesni, čast izuzecima, te ne obraćamo pažnju na ono što naš ljubimac ostavlja za sobom. Jeste da je napuštenih pasa mnogo, ali TOP mora da vodi računa o svom renomeu, zar ne?

Posebno jer su se nekim medijima pohvalili da će se sa 10 miliona finansirati digitalni turistički vodič, za potrebe turista.

SADA BIVŠI GRADONAČELNIK POSTAO DIREKTOR
Milan Aranđelović, doskorašnji gradonačelnik Prokuplјa i predsednik privremenog organa imenovan je za direktora Turističke organizajcije Prokuplјa.

Ideja jeste lepa, i bravo za novog direktora, bivšeg gradonačelnika Milana Aranđelovića, ali teško da će ovaj digitalni svet da privuče turiste, jer stvarnog turističkog programa nemamo. Nemamo ni neku prepoznatljivu manifestaciju, ni ponudu.

Ali da ne mračimo. Imaju 18 miliona razloga da pokažu da eto sada, ako nisu ranije, imaju ozbiljan plan. Mi ćemo da sačekamo još malo, pa da eto pitamo koliko je to turista od početka godine posetilo naš grad I šta su obišli, odnosno šta im je ponuđeno.

A do tada, počistite bre ovo ujutro kada dođete da promovišete turističku ponudu grada.