TRI DRUGARICE DARUJU MATURANTE

1 min čitanja
TRI DRUGARICE DARUJU MATURANTE

Drugu godinu zaredom Snežana Milojković, Vesna Ivanović, vlasnica frizerskog salona “Nena stil” https://www.instagram.com/nena_style027?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ%3D%3D i Ivana Lukić vlasnica “Ivana Lukić makeup”  https://www.instagram.com/ivanalukic_makeup?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ%3D%3D daruju maturante, koji su slabog materijalnog stanja. Tako će ove godine dve devojke/devojčice dobiti maturske haljine, frizure i šminku, a jedan dečak odelo. Oni koji žele, treba da se jave Snežani Milojković na Fejsbuk profil: https://www.facebook.com/snezana.sneskic.1 porukom u inboks.

 -Prvi korak ka svetu odraslih predstavlja završetak školovanja. Zatim sledi njihov prvi svečani čin proslava mature kome se raduju i pripremaju mesecima unazad. Tim povodom smo pokrenule akciju za proslavu mature, ali devojčicama i dečaku čije su porodice višebrojne ili su u težoj materijalnoj situaciji. Stvari su nove sa etiketama. Jedini uslov na kraju je slika sa mature meni lično, koja se naravno neće objaviti- najavila je Snežana na njenom Fejsbuk profile.  

 Ona dodaje da će oni koji se jave biti apsolutna tajna, odnosno niko sem ovih drugarica koje daruju, neće znati.

 -Ne želimo ništa loše, ali smatramo da toliko možemo da učinimo za naše maturante. Haljine na primer mogu i za devojčice koje su osmi razred, kao i za one koje završavaju srednju školu- objašnjava naša sagovornica.

 Dodaje da će ovo postati lepa tradicija, jer znaju koliki su izdaci za maturske pripreme koje slede, ili se već uveliko obavljaju.