Tako smo hteli kada smo glasali

1 min čitanja
Tako smo hteli kada smo glasali
Izbori su prošli, ništa nismo dobili, foto:ustupljena fotografija

-Zašto odluke o dodeli pomoći porodicama sa decom školskog uzrasta u Gradu Prokuplјu nema? Prost je odgovor: “Tako smo sami hteli kad smo olovkom iz moranja ili htenja vlast ovakvu kakva jeste izabrali!

Mi iz Dveri Prokuplјe smo čitavo leto, svake nedelјe, sakuplјali potpise za peticiju da sva školska deca imaju besplatne knjige i užine i sakupili smo 200 i slovima DVESTA potpisa. Ljudi prolaze  gledaju nezainteresovani ili ispijaju kafe po kafićima i onako su se  sa podsmehom  verovatno mislili da ovi iz Dveri Prokuplјe nisu baš normalni. A za potpise podrške našoj lokalnoj listi za izbore dogurali smo do 300 pa smo odustali jer nismo hteli da budemo saučesnici u predizbornoj pozorišnoj predstavi.

Kružile su gradom priče da će se Dveri prodati a imali smo ponude i dešavanja posle izbora su dala odgovor ko je vera a ko nevera. U svakom slučaju mi smo čistog obraza i bez ikakve odgovornosti za današnja dešavanja kako u političkom slavodobitnom bitisanju političke oligarhije grada i preživlјavanju običnih lјudi. Ipak je narod bio taj koji je svojim činjenjem ili nečinjenjem tako hteo.

Srpski pokret Dveri Prokuplјe nema odbornike i jedino može preko medija tačnije preko ovog portala da zahteva od vlasti grada Prokuplјa da se ista pomoć obezbedi i deci Prokuplјa.

Sramota je za grad Prokuplјe da deca koja su izborila plasman za republičko takmičenje moraju sama sa svojim nastavnicima da snose troškove putovanja i noćenja I da ni u tome deca nemaju podršku grada u kojem su rođena, odrastaju i žele da žive-kaže Slaviša Nedlejković iz Pokreta Dveri Prokuplje.