Sotirovski svečano otvorila farbanje jednog parking mesta

1 min čitanja
Sotirovski svečano otvorila farbanje jednog parking mesta
Svečano, paradno, foto:printscreen

Uz svu gradsku svitu, odlazeća gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski svečano je danas u Nišu otvorila farbanje prvog parking- mesta za borce. Reč je o jednom od osamnaest parking-mesta za borce koji će se obeležiti u Nišu. Ovaj je preko puta zgrade Suda, u Ulici Ivo Lola Ribar.

Najavljen kao zaista epohalan projekat, ovaj „svečani čin“ ispratili su svi lokalni niški mediji.

Ovo nije prvi put da SNS vlast u Nišu, koja nije zablistala na poslednjim izborima održanim 2. juna otvara sve i svašta.

Sve je krenulo kada je početkom februara 2021. godine poslala poziv medijima da prisustvuju svečanom otvaranju probnog rada pokretnih stepenica u niškom podzemnom. Na kraju se nije ni pojavile, a stepenice tada jesu probno svečano puštene u rad, ali ni danas ne rade.

Te "epohalne vrpce“ građani Niša nagradili su na poslednjim izborima, kada su rekli da im je dosta ovih cirkusa lokalne SNS vlasti.

U Prokuplju je lokalna SNS vlast malo umerenija. Oni otvaraju prodavnice, o čemu smo već pisali.

Prokupački gradonačelnici samo otvaraju prodavnice
Da nam nije kineskih prodavnica, Lidla, a sad i Tržnog centra, prvi ljudi Grada Prokuplja ne bi imali na šta da preseku vrpce i svečano otvore. I za ovih dvanaest godina koliko je SNS na vlasti u Prokuplju, dva puta se presecala vrpca, a da to nije bila neka prodavnica.