SAMO SAM VIDEO DA NEKO STOPIRA I PREPOZNAO SAM SINA

1 min čitanja
 SAMO SAM VIDEO DA NEKO STOPIRA I PREPOZNAO SAM SINA
Najemotivniji trenutak,foto:printscreen

Snimak iz Prokuplja na društvenoj mreži Tik Tok ima milionske preglede, a reč je o emotivnom susretu oca i sina. Za ProkupljePress.com akter snimka, Dejan Arsić priča kako je sve izgledalo.

-Znali smo da Aleksandar, naš sin nakon 7,5 godina treba da dođe iz Amerike, ali nije nam rekao kada tačno. Bio sam na poslu, kada me je pozvala žena i rekla da hitno izađem i da moramo kući, da se dogodilo nešto- počinje priču Dejan Arsič, šef voznog parka prokupačke Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ čiji je potresni snimak susreta sa sinom izazvao buru emocija na Tik Toku.

Dodaje da je izašao iz bolnice i čekao da žena dođe po njega.

-Nisam znao da je Aleksandar iznenadio i majku i brata kada je došao jutros kući. Zajedno su se „urotili“ protiv mene. I Aleksandar je sa njima došao do bolnice, ali je stao kraj kolovoza, okrenut leđima i kao stopira. Kada su me pokupili, krajičkom oka sam pogledao u stopera i shvatio da je to moj sin kojeg nisam video 7,5 godina. Samo sam rekao :“Stani, stani, evo Aleksandra“ i emocije su me preplavile- priznaje Dejan.

Objašnjava da i sada oseća sreću i da će taj momenat pamtiti čitavog života.

-Kao da sam se ponovo rodio. Kao da se nebo otvorilo i sunce me obasjalo u tom momentu- pokušava da opiše svoju emociju ovaj otac.

Sa, susret je zabeležio i na Tik Tok postavio njegov mlađi sin Andrija, koji je sedeo pozadi u kolima.