Pronađeno lice koje je obijalo kuće u Gariću

1 min čitanja
Pronađeno lice koje je obijalo kuće u Gariću
Osnovno tužilaštvo u Prokuplju, foto:ProkupljePress.com

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prokuplje, policija je uhapsila M.M. (46) iz Prokuplja zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju.

Prema našim podacima, reč je o licu koje je obilo kuću u Pasjačkoj ulici u Gariću, a ranije je sa drugim licem obilo kuću u Bolničkoj ulici u istom naselju.

Tada su komšije primetile i pozvale policiju, koja ih je uhvatila na licu mesta. zanimljivo je da su nakon hapšenja pušteni, a zatim narednu noć je opet obijena ista kuća. Komšije su pozvale policiju, a počinioci su pobegli i za sada su još uvek nepoznati.

OPET OBIJENA ISTA KUĆA
U popodnevnim satima ponovo je obijena kuća koju su 10. januara u večernjim satima obila dva lica, koja su kasnije uhapšena, pa puštena. Policija je na licu mesta, a provalu je prijavio komšija. Vlasnici kuće žive u inostranstvu. Kako smo saznali, opet iz nje nije ništa izneto i za sada

On je nakon hapšenja i mere policijskog zadržavanja do 48 sati saslušan pred Tužilaštvom, nakon ćega je predloženo da ga sudija za prethodne postupke smesti u zdravstvenu ustanovu radi medicinskog veštačenja.

Reč je o višestrukom povratniku u vršenju krivičnih dela, a ukoliko se dokaže njegova krivica, predvišena kazna je od jedne do osam godina zatvora.