Nije to mala para

1 min čitanja
Nije to mala para
Dragan Dobrašinović, foto:ProkupljePress.com

Komentarišući odluku gradske vlasti u Prokuplju da prostor male pijace od 14 ari zajedno sa objektom od 71 kvadrat proda za 35.000 evra, Dragan Dobrašinović, predsednik Uspravne Srbije je ironično rekao da to nije mala para.

-Inače, odlično je što gradska vlast prodaje malu pijacu po početnoj ceni od 35.000 evra. Nije to malo para. Time će taman moći da plate zakupninu za mesec i po za prostor u koji je smešten Dom zdravlјa. Rok od 18 meseci za izgradnju zdravstvenog centra je istekao, radovi ni blizu kraja, a 22.460 evra mesečno za zakup neuslovnog prostora treba nekako zaraditi- kazao je on.

Inače, Dobrašinović je javnosti obelodanio da su radovi na rekonstrukciji zgrade Doma zdravlja preplaćeni, jer je na tender izabrana ponuda firme “Termomont” koja je bila skuplja za 800.000 evra od druge ponuđene cene, iako je trebalo da se izabere ponuđač sa najnižom cenom, o čemu smo mi pisali.

Produžen rok za završetak radova na zgradi Zdravstvenog centra Prokuplje
Iako se pominjalo da će se februara, o čemu je narodni poslanik SNS Darko Laketić govorio za sajt Grada Prokuplja, završiti građevinski radovi na zgradi novog Zdravstvenog centra Prokuplјe, došla je i polovina maja, a njima se ne nazire kraj. On je čak rekao da će „do septembra meseca, građani