Marija Nešić državni prvak u streljaštvu!

2 min čitanja
Marija Nešić državni prvak u streljaštvu!
U prejakoj konkurenciji ona je prva! Foto:SK "Topličanin1887"

 Marija Nešić, član Streljačkog kluba “Topličanin 1887” danas je zasluženo ponela titulu državnog prvaka Srbije na Državnom prvenstvu u streljaštvu za juniore i juniorke,seniore i seniorke.

U konkurenciji juniorki ona je sa upucanih 375 kruga nadmašila svojim rezultatom i strelce u većim konkurencijama. Ona je imala najbolji rezultat dana.

-Ekipni šampion države u konkurenciji juniorki su naše iz SK “Topličanina 1887” u sastavu Angelina Mladenović, Sara Petković i Marija Nešić. Ovo je za nas fantastični rezultat i zaista smo ponosni-kaže trener SK “Topličanin 1887” Nebojša Pavlović.

On dodaje da je ukupno  40 juniorki  učestvovalo na Državnom prvenstvu u 15 ekipa .

-Svaka čast strelkinjama koje su postigle ove sjajne rezultate ovog vikenda. Ponosno su reprezentovale naš klub i naš grad- dodao je Pavlović.

Prethodnog dana Marija Nešić je postala vicešampion u kategoriji pionira, o čemu smo pisali.

Marija Nešić vicešampionka Srbije
Na danas u Nišu održanom Državnom prvenstvu u streljaštvu za pionire i pionirke Marija Nešić iz Streljačkog kluba “Topličanin 1887” sa upucanih 186 krugova postala je vicešampionka Srbije! Ona je osvojila drugo mesto sa dva kruga manje od prvoplasirane. -Treba istaći da je ovo Marijno treće uzastopno drugo mesto u