Konačno zatrpana rupa

1 min čitanja
Konačno zatrpana rupa
Evo zatrpane rupe, stanari slave! Foto:ProkupljePress.com

Tokom dana zaposleni u Javno komunalnom preduzeću „Gradski vodovod“ Prokuplje su zatrpali rupu kod „penzionerske zgrade“ koja je više od deset dana stajala otvorena, jer su sanirali kvar koji je nastao.

Tako je privremeno rešen problem oko pucanja cevi. Ipak, kako su nam potvrdili u Vodovodu u planu je kompletna sanacija tog dela mreže, zbog starosti, pa će to učiniti narednih dana.

-Ostavili smo je otvorenom jer je plan bio da se izvrši kompletna sanacija, ali kako stanari insistiraju, mi smo je privremeno pokrili- objasnili su nam juče, odnosno u utorak u Vodovodu uz obećanje da će je danas pokriti.

Ipak, postoji mogućnost da ona opet pukne, jer je kvar koji je danima mučio stanare i ne samo njih, samo privremeno rešen.

VODA POTOPILA PODRUM, A U VODOVODU KAŽU POPRAVKA TEK U PONEDELJAK!
Stanovnici penzionerske zgrade u Ilici 21.srpske divizije već tri dana muku muče sa vodom koja im ulazi u podrum, zbog pucanja vodovodne cevi na ulici. Obraćali su se svim nadležnima, ali slaba vajda. U Javnom komunalnom preduzeću “Gradski vodovod” kažu da mora da se uradi rekonstrukcija i da od