GODINA DOBROTE       

1 min čitanja

Srpski filantropski forum je otvorio konkurs za organizacije civilnog društva koji je namenjem organizacijama civilnog društva da u partnerstvu sa školama predlože projekte koji promovišu aktivizam, empatiju, solidarnost i dobročinstvo i okupljaju građane i biznis zajednicu oko unapređenja uslova za obrazovanje dece i mladih.

Odabranih 15 organizacija će biti podržano u okviru konkursa, a Srpski filantropski forum će u saradnji sa svojim članstvom, donatorima, partnerima i filantropskom zajednicom, uz animiranje lokalne zajednice, pomoći da se prikupe sredstva za realizaciju projekata.

Konkurs je otvoren do 20. novembra, a detaljnije informacije, propozicije, kao i prijavni formular, nalaze se na linku: https://www.srpskifilantropskiforum.org/vesti/konkurs-za-podrsku-akcijama-prikupljanja-sredstava-za-unapredenje-kvaliteta-obrazovanja-i-promociju-aktivizma-solidarnosti-i-filantropije/

Konkurs je odgovor na majske tragedije, Srpski filantropski forum je 9. oktobra, na Nacionalni dan davanja, proglasio Godinu dobrote u cilju isticanja i promocije dobrote i vrednosti poput empatije, solidarnosti, drugarstva, brige o drugima i to među onim najmlađima, đacima osnovnih i srednjih škola širom Srbije.


0


0

The post GODINA DOBROTE        appeared first on Prokuplje press.