GDE SU NESTALE KLUPE?

1 min čitanja

Nekada je u opštinskom parku bilo šest, možda i sedam klupa, a danas ih je samo tri. Prema našim saznanjima još pre dve godine, klupe su odnete da se poprave, ali nisu sve vraćene.

Dakle, pokušavajući da saznamo gde su klupe, išli smo redom.

U Javnom komunalnom preduzeću „Gradski vodovod“ kažu da nisu kod njih, te da bi trebalo da pitamo privatno preduzeće, odnosno koncesionara „Demetru AB“ gde su. I to smo učinili i u „Demetri AB“ kažu da oni nisu videli te klupe koje su pre dve godine otišle na popravku. Pitali smo i u preduzeću koje je u likvidaciji Javno komunalno preduzeće „Hammeum“ i tamo nam je rečeno da ne znaju gde su klupe, ali da će videti ovih dana.

U redu je i ako je bilo nemoguće ih popraviti, pa su bačene, ali barem neka neko kaže gde su nestale. Može biti da se u preraspodeli zaboravilo na njih i da ih niko i nije preuzeo. Ili su i one misterija, kao ona, sećate se oko opreme za Omladinskog edukativnog centra: https://prokupljepress.rs/2023/07/15/naprednjaci-prodaju-sve-sto-stignu/ koju nismo uspeli da rasčivijamo gde je.

Građani se sa pravom pitaju šta bi sa njima i imaju prava na to, jer su ih upravo parama građana Prokuplja napravili. I može neko reći da to uopšte nije važno, ali jeste, jer ako sitnice preskačemo i krupnije ćemo. Ako je neko bacio, otužio, zaboravio klupe, a niko nije reagovao, isto će učiniti i sa svim ostalim.


2


0

The post GDE SU NESTALE KLUPE? appeared first on Prokuplje press.