TOPLIČKI OKRUG TROŠI POLA MILIONA NA KAFANE

1 min čitanja

Toplički upravni okrug sa sedištem u Prokuplju, za ugostiteljske usluge ima predviđeno 500.000 dinara godišnje. Trenutni načelnik okruga je Zlatan Miljković, koji je bio poslednji direktor Gradske apoteke, pre nego što je ona nestala, odnosno data koncesionaru. Kadar SNS, nekadašnji član SPS.

Tako su od 1.1. 2023. godine, do 30.juna 2023. godine za ugostiteljske usluge utrošli 139.156 dinara, saopšteno nam je u Topličkom upravnom okrugu, po našem zahtevu za slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja.

Ono što je zanimljivo je da su ugostiteljski računi u Prokuplju vezani za dva ugostiteljska objekta  i tri u Nišu. Zanimljivo je da najviše računa ima iz restorana „Švajcarija“ u Nišu, čak pet.

Najveći račun Topličkog upravnog okruga u ovom periodu je iz ugostiteljskog objekta „Čutura plus doo“ iz Prokuplja. Taj račun je 32.000 dinara.  Skromno, oko 1.900 dinara potrošeno je i u „Hammeum resort“ , privrednom društvu za ugostiteljske usluge, kojem je zakonski zastupnik ista osoba kao i za „Čutura plus doo“, barem tako stoji u Agenciji za privredne registe. Jedino se adrese firmi razlikuju. Taj „Hammeum resort“ je nedavno otvoren, odnosno aprila ove godine, kako piše u APR. E sad, koji je taj, ta dva, objekta, ne znamo….ili znamo?


0


0

The post TOPLIČKI OKRUG TROŠI POLA MILIONA NA KAFANE appeared first on Prokuplje press.