Završen mini-rukometni turnir

1 min čitanja
Završen mini-rukometni turnir
Turnir u Porkuplju, foto:Fejsbuk

U Sportskoj hali “Dr Zoran Đinđić” održan je 1.turnir u mini-rukometu “MINI JUŽNA PRUGA 2024.” u Prokuplјu.

Turnir se odigrao u kategoriji dečaka i devojčica rođenih 2013.,2014. i 2015. godišta i učestvovalo je 12 ekipa sa oko 150 mališana. Odigrano je ukupno 30 utakmica na dva terena.

Turnir je otvorio Ivan Petrović, član Gradskog veća za sport i omladinu Grada Prokuplјa i poželeo dobrodošlicu svim učesnicima i predstavnicima ekipa.

Na kraju turnira svaka ekipa je dobila zasluženi pehar i zahvalnicu za učešće koje su dodelili predsednik rukometnog kluba Topličanin Branislav Petrović i potpredsednik Vladan Nasković. Završnu reč i zahvalnost predstavnicima gostujućih klubova na učešću i fer-plej ponašaju tokom turnira uputio je legenda rukometnog kluba Topličanin Ljubiša Milosavlјević.

-Rukometni klub se ovim putem zahvalјuje trgovini pića “Lazić” kao i Gradu Prokuplјu koji su pomogli da se turnir organizuje i protekne u najbolјem redu. Posebna zahvalnost ide devojčicama iz ŽRK “Topličanin”, koje su izašle u susret našem klubu i bile su zadužene za suđenje i vođenje rezultata na turniru. Vidimo se i sledeće godine u Prokuplјu-poručuju u ovom klubu.