ZAŠTO GRAD PROKUPLJE NE REAGUJE?

1 min čitanja
ZAŠTO GRAD PROKUPLJE NE REAGUJE?
Demokratska stranka, GrO Prokuplje, foto:Fejsbuk

Gradski odbor Demokratske stranke poziva sve nadležne institucije da po kratkom postupku ispitaju kazne koje građanima piše koncesionarsko preduzeće „Demetra AB“ i da se u proveru validnosti poslovanja uključi pre svega Tržišna inspekcija, kako bi se sprečilo dalje maltretiranje građana.

-Pozivamo Grad Prokuplje da pod hitno raskine koncesioni ugovor sa ovim preduzećem i da zaštiti građane. Podsećam, da su Prokupčani vlasnici budžeta i da imaju pravo da znaju kako se i koliko novca odvaja za ovo preduzeće, te i da traže od grada da zaštiti njihova prava- kazao je predsednik GrO DS u Prokuplju Slaviša Momčilović.

On dodaje da će odbornička grupa koju čine DS Narodni pokret Srbije na sledećoj sednici Skupštine grada Prokuplja da pokrenu ovo pitanje, kako bi se sprečila dalja zloupotreba građana i njihovog novca.

-Ne može čelnici SNS da odlučuju u ime svih nas i da zajedno sa svojim prijateljima i preduzećima uzimaju pare od građana. Od početka je ova koncesija bila sumnjiva i ukazivala na nezakonito namirenje- primetio je on.

Momčilović se pita i kako je moguće da su kazne tek sada počele da stižu, kada su izbori završeni.

-Da li je samo to, ili ćemo još ko zna šta i kome plaćati, ostaje da se vidi- upozorava Momčilović.