ZABRANIĆETE NAM DA DIŠEMO?

1 min čitanja

Umesto da priznaju grešku, pre svega zamenik gradonačelnika Miroslav Antović zbog svog nedoličnog ponašanja, nastavljaju se ucene i pretnje. I umesto da uvaže meštane Kruševice i okolnih planinskih sela, koji su galsali za SNS i poprave im put, iz lokalne samouprave je jutros brže- bolje stiglo pismo upravnici prokupačke Pošte.

Reč je zapravo o dopisu u kojem se traži od nje da ispita otud Slavoljub Sretković, zaposlen kao poštar, na sastanku u Gradskoj kući???!!!

-Zamenik gradonačelnika je jako odgovoran i odmah jutros je preduzeo prve korake povodom naše jučerašnje posete. Uputio je direktoru Pošte dopis u kome traži da se razjasni otkud ja u radno vreme na skupu u opštini. Brine čovek, brine o svojoj fotelji, plati i privilegijama a ti Slavoljube, pa nek te sada, par meseci pred penzijom, isteraju s posla, što nas uznemiravaš. Gospodine Zameniče, ja Slavoljub, sam najodgovorniji radnik Pošte. Pitajte žitelje Kruševice, a i Trnave. Pitajte moje kolege, pitajte moju direktoricu šta misli o mom profesionalnom radu. Biljana da li će gospodin Zamenik pročitati komentar- pita Sretković.

On se ovom prilikom obratio i zameniku gradonačelnika, a deo tog obraćanja vam prenosimo:

“Gospodine Zameniče, juče nismo došli da rešimo vlast, nego da vas molimo da nam popravite put. Gospodine Zameniče vidim da kad hoćete umete i možete. Svaka čast kako ste odmah reagovali i poslali dopis direktoru Pošte da se utvrdi kako jedan poštar može u radno vreme da bude u opštini. Gospodine Zameniče da li ste pitali kako su poštari mogli u radno vreme da idu na miting u Beograd. Gospodine Zameniče da Vi nešto meni ne pretite. Gospodine Zameniče…? “

I tako, kao i uvek pritisak je najjače oružje SNS. Pretnje, ucene, pritisci, beskurpulozno jednoumlje je jedina njihova reakcija.

Pa šta ako je čovek bio na sastanku zbog brige za svoja elementarna i zakonom i Ustavom zagarantovana prava?

Zabranićete nam i da dišemo, A TRAŽIĆETE DA SE GLASA?


0


0

The post ZABRANIĆETE NAM DA DIŠEMO? appeared first on Prokuplje press.