ZA DRUGE MOŽE, ZA DVERI I ZAVETNIKE NE MOŽE SALA!

1 min čitanja

Dom kulture je ipak dostupan za određene događaje, javalju nam čitaoci koji su večeras prisustvovali izložbi slika Bratislava Bate Anđelkovića iz Vučja i dokumentarnom filmu “Kamen drevnog snevača” Nebojše Ilića-Ilketa iz Vlasotinca.

-Nisam primetio da se stolice menjaju, iste su, kao I pre- kazao nam je čitalac.

On je primetio da je i 24. oktobra “filmski utorak” sa projekcijama dva filma za decu “Oslobodi svoju moć” i za odrasle “Heroji Halijarda”. Odmah nakon toga, krajem oktobra, početkom novembra je i “Festival komedije”.

Za 22. oktobar je bilo zakazana promocija koalicije Dveri, Zavetnika i srpskih intelektualaca, u Domu kulture u Prokuplju, ali ona neće biti održana na tom mestu, jer su iz ove ustanove otkazali. Povodom toga Srpski pokret Dveri izdao je saopštenje, koje možete pročitati ovde.

Inače, GrO SNS je odmah nakon prvog saopštenja Dveri-Zavetnici na svom sajtu objavio saopštenje u kojem kažu da im nije zabranjeno, već da su oni sami otkazali, ali u mejlu koji je dobila ova koalicija, a koji je poslat sa adrese Doma kulture, navodi se da ova ustanova otkazuje zbog tehničkih razloga.


4


0

The post ZA DRUGE MOŽE, ZA DVERI I ZAVETNIKE NE MOŽE SALA! appeared first on Prokuplje press.