Za 12 sati poginulo pet osoba

2 min čitanja
Za 12 sati poginulo pet osoba
PU Prokuplje, foto:ProkupljePress.com

Za samo 12 sati, subota noć do nedelјe ujutru, na putevima u Republici Srbiji, u 9 saobraćajnih nezgoda, poginulo je pet osoba, a povrede je zadobilo 11 lica, upozoravaju iz MUP Srbije.

-Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, i pozivamo ih na poseban oprez. S obzirom da su u dve saobraćajne nezgode sa smrtnim posledicama učestvovali vozači sa probnom vozačkom dozvolom, posebno apelujemo na mlade i neiskusne vozače- navodi se u saopštenju koje je prosleđeno medijima.
U Vasilija Đurovića Žarkog saobraćajna nezgoda
U saobraćajnoj nezgodi koja se večeras oko 23 sata dogodila u Ulici Vasilija Đurovića Žarkog, na sreću nema povređenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta. Za sada se ne zna uzrok nezgode. Policija je na licu mesta i vrši se uviđaj. Prema onome što se moglo videti na terenu, kontakt

Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova će do kraja vikenda, u cilјu smirivanja saobraćaja, pojačati prisustvo i kontrolu.

Pijan se zakucao u banderu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplјu podneli su prekršajnu prijavu protiv dvadesettrogodišnjeg vozača ,,landrovera” koji je vozio sa 1,77 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta i udario u stub ulične rasvete u Prokuplјu. 0:00 /0:42 1× Vozaču je određeno zadržavanje do 24 sata.