VIDIMO SE SLEDEĆE GODINE!

1 min čitanja

Predstavom “Udaj se muški” Ispad produkcije koja je u saradnji sa Art&Arte produkcijom inicirala i organizovala “Ispad Fest” spuštena je zavesa ovogodišnjeg drugog po redu festivala komedije u Prokuplju.

Prokupčani su uživali u pet izabranih komedija, koje su u Domu kulture napunile salu do poslednjeg mesta. Imena kao što su: Nikola Đuričko, Predrag Pepi Smiljković, Ljuba Bandović, Milan Vasić, Snežana Savić i mnogi drugi, prokupačkoj publici su bili razlog više da u samo dva dana od puštanja ulaznica, kupe kontigent od 1.000 karata. Ono što ovaj festival istinski dokazuje je to koliko naš grad zaista ima potrebu za kulturnim dešavanjima ovakve vrste.

-Divno je bilo uživati u iskrenim osmesima i aplauzima Prokupčana, koji se nisu štedeli da nagrade aktere na sceni svih ovih pet dana festivala. Nama kao organizatorima, je to dodatni motiv i razlog više da se potrudimo da naredni festival bude još bolji- rekao je Predrag Kotur – jedan od osnivača Ispad Festa, ujedno i naš sugrađanin.

On se zahvalio Domu kulture, Gradu Prokuplju, topličkim privrednicima kao i Ministarstvu kulture koji su pomogli da se ovaj kulturni događaj godine ponovo održi. “Prokuplje zaslužuje mnogo više, ali o tome “više” ćemo u godini pred nama. -ostao je za kraj tajanstven Kotur.


6


0

The post VIDIMO SE SLEDEĆE GODINE! appeared first on Prokuplje press.