Važno da se na kafane daje, 3,6 miliona dinara

1 min čitanja
Važno da se na kafane daje,  3,6 miliona dinara
Park u centru Žitorađe, foto:ProkupljePress.com

-Da li se radi i poboljšava život u Žitorađi i da li je budžet za 2024. godinu razvojni, ili ne, nije važno, ali je bitno da se na kafane daje 3,6 miliona dinara para svih nas- komentariše novu odluku o budžetu odbornik Aleksićevog NPS u lokalnoj skupštini u Žitorađi Stefan Mitrović, diplomirani profesor fizičke kulture.

On dodaje da je neprimereno da se ovoliko para odvaja za kafane, odnosno kako piše reprezentacije Opštine i Skupštine u vreme kada je sve više siromašnih građana ove opštine.

-Ni ja, kao ni kolega iz SSp Žitorađa nisam danas učestvovao u radu Skupštine, jer nam je materijal za ovo zasedanje stigao sinoć oko 17 časova. Na svaki korak krše pravilnike i zakone, a niko en reaguje. Ipak, uskoro će se sve promeniti, pa eto i ova basoslovna cifra za kafane koju plaćaju građani Žitorađe- najavljuje Mitrović.

Sednica Skupštine Žitorađa počela je u 10 časova i na njoj se raspravljalo o budžetu za 2024. godinu koji je nšto više od 643 miliona dinara.

POKUŠAVAJU DA SAKRIJU SVOJE MAHINACIJE, ALI NEĆE MOĆI!
Odbornici SSP u Žitorađi sutra neće učestvovati u radu lokalne skupštine, jer im je dostavljen materijal za nakon 15 časova, sa 200 strana!