ssp

Pokušavaju da sakriju svoje mahinacije, ali neće moći

1 min čitanja
Pokušavaju da sakriju svoje mahinacije, ali neće moći
U SSP Žitorađa kažu da im ovo neće proći! Foto:ProkupljePress.com

Odbornici SSP u Žitorađi sutra neće učestvovati u radu lokalne skupštine, jer im je dostavljen materijal za sednicu tokom današnjeg dana nakon 17 časova, a ima preko 200 strana! Na dnevnom redu sednice je budžet, pa u SSP Žitorađi smatraju da je njihovo učešće na sednici namerno opstruirano od strane SNS vlasti.

-Našim odbornicima je dostavljen materijal sednice da kažemo 18 sati pre zasedanja i to na čak 200 strana. Mislite da je to dovoljno vreme da se prouče sve mahinacije koje kroz budžetske stavke planiraj SNS vlast da učini- pitaju se u Opštinskom odboru SSP u Žitorađi.

Oni sumnjaju da je to smišljeno, kako ne bi mogli da postavljaju škakljiva pitanja, te zbog toga sutra na sednici neće učestvovati u radu, ali su obećali da će se za naredno zasedanje u potpunosti spremiti, jer prema onome što su uspeli i što će tokom noći pročitati i proučiti, mnogo novca se „pere kroz određene stavke“.

Na poslednjim lokalnim izborima održanim u decembru SSP u Žitorađi je izašao samostalno te osvojio dva odbornička mandata, što je ogroman uspeh za ovu sredinu, u kojoj je najjače SNS jezgro u Toplici.