UKUPNO JE IZDRŽALA 48 SATI!

1 min čitanja

U Ulici Ratka Pavlovića je nedavno asfaltirano nekoliko udarnih rupa, ali jedna je bila pokrivena svega 48 sati!

Kako nam kažu zaposleni u okolnim lokalima, nije prošlo ni dva dana, ali je deo asfalta koji je postavljen već otpao i nanovo se pojavio krater, koji je i postojao.

Pre duže vreme, zaposleni u Javno komunalnom preduzeću “Gradski vodovod” su popravljali vodovodnu cev, skinuli asfalst, te tako je stajalo do nedavno. Rupa je konačno popunjena, ali se onda opet otvorila.

-Nekome će otići točak. Lako je Prokupčanima jer znaju da postoji, ali kada neko dođe sa strane i prođe, doživi šok. Evo svi je gledamo i čekamo ko će da bude prvi koji će da ostane bez točka- kažu zaposleni u okolnim lokalima.

Ne samo da je lose urađeno pokrivanje, već uopšte nije ni obeleženo da na ovom delu magistralnog puta Niš- Priština, nedaleko od nekadašnjeg Doma JNA ova rupa predstavlja ozbiljnu opasnost.

Kako se bliže izbori, tako su krenuli sa krpljenjem udarnih rupa, ali baš onako brzo, pa se na mnogim mestima vidi da je posao odrađen tek da se uradi. Tako je i kroz druge ulice, na primer prema Bolnici, sa obe strane i u Vasilija Đurovića Žarkog i u Partizanskoj, gde dan pošto su rupe zakrpljene, vidi se da neće dugo da ostanu zatvorene.

Pažnju javnosti je privuklo i asfaltiranje u Ulici Ćirila i Metodija, jer je prelaz totalno nestručno urađen i običnom laiku je jasno, odnosno meni. O debljini asfalta da i ne govorimo, kao i o samoj širini koja je obuhvaćena.

Sve ove radove nadzire Direkcija, pa ćemo sutra potražiti odgovor i od njih, odnosno upitati ih jesu li izvršili nadzor i koliko je para dato.


14


0

The post UKUPNO JE IZDRŽALA 48 SATI! appeared first on Prokuplje press.