U PETAK DOBIJAMO GRADONAČELNIKA

1 min čitanja
U PETAK DOBIJAMO GRADONAČELNIKA
Novi odbornici, foto:ProkupljePress.com

Za petak, 9.februar zakazana je sednica Skupštine grada Prokuplja na kojoj će se izabrati gradonačelnik Prokuplja, iz redova SNS. Istovremeno se biraju i članovi Gradskog veća, kao i zamenici gradonačelnika.

Na ovoj sednici se biraju i direktori Javnog preduzeća za urbanizam i „Gradskog vodovoda“ .

I ranije smo pisali o tome, a po gradu već kruže priče o manje- više istom sastavu, što ukazuje na to da se ništa bitno neće menjati. Jedina novost biće ta što MIlica Erić više neće biti član Gradskog veća za kulturu! Na njeno mesto dolazi novo-staro lice, koje se istaklo u vođenju lokalne SNS kampanje.

Oni koji su bili direktori, biće većnici, jer su se „istakli“ po radu, a neki koji su bili oci biće direktori. Neki zamenici će se popeti na više stolice.

Ipak, znajući da se kod naprednjaka ništa ne zna do poslednjeg momenta, jer je praksa da se uvek na klackalici drže svi, sačekaćemo petak da vidimo zvanično ko će da nas vodi.

Zanimljivo je i ko će podržati ove izbore, barem od onih koji se kategorišu kao opozicija i koji su svoje izborne kampanje tokom decembra bazirali na kritici SNS vlasti.