TRIDESET DANA SA VAMA!

1 min čitanja

Poštovani čitaoci, na današnji dan, pre tačno mesec dana, otvorili smo sajt prokupljepress.rs i iskrena da budem, zaista smo zadovoljni Vašim odzivom. Vi ste ne samo naša podrška, već i oči i nadam se da ćemo još dugo ovako da trajemo.

Za 29 dana, kako kažu zvanični podaci, 22.976 jedinstvenih korisnika je posetilo sajt odnosno različitih ip adresa i bilo je ukupno 59.555 poseta i 219.673 čitanja.

U ovih mesec dana trudili smo se da Vas obavestimo o svemu onome što se dešavalo, zajedno sa Vama da rešavamo problem ako možemo, da istaknemo ljude koji su po nečemu posebni i da otvoreno govorimo o svim temama koje se tiču naše sredine. To ćemo i dalje činiti, jer svima nama:“Istina je na prvom mestu!“

Ponosni smo na trenutke kada smo „pogurali“ institucije da urade svoj posao. To je moguće u onim preduzećima koji se zaista trude da rade svoj posao, ali ne stignu ili ne čuju za svaki problem. Ponosni smo i na to što smo motivisali i druge sajtove da malo više rade. I na to što većinu vesti sami napišemo, prenesemo po neku sa sajta Grada, jer smatramo da građani treba da budu obavešteni o onome što lokalna samouprava radi. Najviše smo ponosni na odnos sa Vama, jer ste svaku našu vest ispratili i nadamo se da ćete to činiti i dalje. Izvinite, ako smo nešto propustili, jer je dan prekratak, a nas je malo. Kao što ste primetili, već ima građana koji su spremni da javno, ili pod pseudonimom kažu šta imaju i to je njihovo pravo i mi im dajemo aspolustnu podršku u tome.

Zato Vas pozivamo da nam se javljate, predlažete, pišete, zajedno sa nama na Fejsbuk profilu ili na mejl adresu: urednik@prokupljepress.rs . Mislimo da svi želimo da živimo u što boljoj sredini i svako do nas ima pravo da kaže šta mu se ne dopada ili šta mu se dopada. To i jeste svrha medija.

I još nešto….Ponosni smo što našu malu redakciju čine ljudi koji uvek imenom i prezimenom stoje iza onoga što rade. Uvek znate ko smo!

Srdačno sa Vama u vremenu koje dolazi….

Prokuplje press!


0


0

The post TRIDESET DANA SA VAMA! appeared first on Prokuplje press.