STRANKA SLOBODE I PRAVDE: BUDUĆNOST SRBIJE JE U EVROPI

1 min čitanja

Članovi Gradskog odbora Stranke slobode i pravde su večeras bili prisutni u pešačkoj zoni Prokuplja, gde su se susreli sa građanima kako bi razgovarali o aktuelnim problemima u Prokuplju i širom Srbije. Tokom susreta, delili su promotivne materijale sa sloganom “Pravac Evropa” i pozvali građane da im se pridruže u borbi za poštene i fer izbore.

SSP je ove godine usvojila deklaraciju pod nazivom “Srbija u Evropskoj Uniji do 2030. godine”, ističući da je to jedini pravi put za Srbiju.

– Naš stav je jasan – budućnost Srbije je u Evropi. Članstvo u Evropskoj Uniji donosi nam sigurnost, dostojanstvo, poboljšane životne uslove, pravdu i slobodu za naše građane. To je osnovni cilj našeg angažovanja – naglasio je Milomir Andrić, predsednik Gradskog odbora SSP.

Takođe, građane Prokuplja su pozvali da svojim glasovima na izborima doprinesu promeni autokratskog režima Aleksandra Vučića, kao i lokalne vlasti koja je, u svojoj decenijskoj vladavini u Prokuplju, uspela da unazadi grad u raznim aspektima.


12


4

The post STRANKA SLOBODE I PRAVDE: BUDUĆNOST SRBIJE JE U EVROPI appeared first on Prokuplje press.