STIŽU PARE, A ZA ŠTA ĆE SE UTROŠITI NE ZNAMO!

1 min čitanja

Iz rebuličke rezerve, Ministarstvo finansija preneće na Grad Prokuplje 20 miliona dinara, a za šta će se novac utrošiti, za sada ne znamo.

Pitanje je i da li ćemo ikada saznati, jer funkcioneri, pre svih, doskorašnji gradonačelnik i sada predsednik Privremenog organa Milan Aranđelović, ne odgovara/ju na naša pitanja. Mi uvek uredno pitamo i drugu stranu, što je osnovno pravilo u novinarstvu, ali druga strana ćuti, te često kasnije, čitamo kako smo pristrasni, a zapravo oni koji su plaćeni parama svih građana Prokuplja ne pokazuju nameru, niti su svesni obaveze, da moraju da odgovore. Baš ako ih mnogo pogode navodi, e onda iskoriste sajt grada, koji zapravo ne treba da bude u službi funkcionera, već građana Prokuplja, da se ograde, objasne, odgovore nekom imaginarnom „protivniku“ . To jeste imaginarni, s obzirom da kada imaju priliku ne odgovaraju.

U vezi ovih para, treba dodati i to da su i ostale sredine na jugu Srbije dobile određene sume sve sem Pirota viši iznos od Prokuplja i da su čelnici večine tih sredina, objavili na šta će se utrošiti dobijeni novac.


4


0

The post STIŽU PARE, A ZA ŠTA ĆE SE UTROŠITI NE ZNAMO! appeared first on Prokuplje press.