SREDNJOŠKOLCIMA UPLATILI VIŠE PARA, PA TRAŽE DA VRATE

1 min čitanja
SREDNJOŠKOLCIMA UPLATILI VIŠE PARA, PA TRAŽE DA VRATE
Poruke u grupi, foto: Kuršumlija bez cenzure

U jednom odeljenju Ekonomske škole u Kuršumliji učenici su dobili 20.000 dinara, umesto 10.000 dinara obećane pomoći i sad se traži roditeljima da vrate pare. U školi kažu da je grešku napravila lokalna samouprava, ali direktor škole Ratomir Pantović nije želeo dalje da komentariše naša saznanja da je jedna od nastavnica napisala objavu u grupi sa učenicima da se traži povraćaj novca.

„Opština je uplatila greškom svim učenicima po 20.000 dinara umesto po 10.000 dinara. Obavezno da se vrati novac u toku današnjeg dana u opštinu u računovodstvo. Javite se kad završite sa povraćajem novca“, napisala je nastavnik u školskoj grupi.

Direktor škole Ratomir Pantović je potvrdio da je reč o kulinarskom odeljenju, ali nam je u telefonskom razgovoru rekao da je lokalna samouprava pogrešila. Ipak, kada smo ga pitali zašto to prenosi nastavnik, on nije želeo više da komentariše.

-Nemojte da mešate školu u to. Svaka vam čast- kazao je i prekinuo vezu.

Roditelji će vratiti novac, naravno, ali se pitaju gde sve greše i koliko se tako nepovratno “zagubi” novca iz lokalne kase.


13


3

The post SREDNJOŠKOLCIMA UPLATILI VIŠE PARA, PA TRAŽE DA VRATE appeared first on Prokuplje press.