SAJAM ZAPOŠLJAVANJA

1 min čitanja

Filijala Prokuplјe Nacionačne službe za zapošlјavanje organizuje Sajam zapošlјavanja u Kuršumliji.  Sajam će biti održan u sali restorana „Nego“ u ulici Dragan Milunović Džule broj 1 u četvrtak, 9. novembra 2023. godine sa početkom u 11 časova.

Na sajmu se očekuje učešće 10 poslodavaca sa teritorije opštine Kuršumlija, kompanije „Leoni“ iz Prokuplјa i kompanije Kromberg & Schubert iz Kruševca. Ovih 12 poslodavaca iskazali su potrebe za oko 70 radnika za za veći broj radnih mesta. Najviše će se tražiti građevinski radnici, šivači, varioci, bravari, radnici u proizvodnji, medicinski radnici i kuvari i konobari.

Na štandovima poslodavaca zainteresovani će moći da se u direktnom kontaktu sa poslodavcima informišu o uslovima za zapošlјavanje i da konkurišu za određene poslove popunjavanjem prijave ili predajom radnih biografija.

Na štandu filijale Prokuplјe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve potrebne informacije o aktuelnim merama podrške zapošlјavanju koje pruža Nacionalna služba za zapošljavanje.


0


0

The post SAJAM ZAPOŠLJAVANJA appeared first on Prokuplje press.