Šahte prekrili asfaltom i sad nastao haos

2 min čitanja
Šahte prekrili asfaltom i sad nastao haos
Fekalije u garaži, foto:čitalac

Nikola Stanisavljević je bio neprijatno iznenađen kada je juče ujutro krenuo na posao i primetio da mu je garaža poplavljena kanalizacijom.  Sav alat koji ima bio je u fekalnim vodama. Razlog tome je što je došlo do zagušenja u kanalizacionoj cevi u samoj ulici Stanka Paunovića.

Sve je u fekalijama.

-Pre onih izbora decembra prošle godine, došli su i prekrili asfaltom sve šahte u ulici jer se neko bunio da su niže od asfalta, pa „neko ozbiljno stručan“ je odlučio da ih prekriju asfaltom. Tada su i tokom tih radova, zgužvali cevi i evo problema- objašnjava Stanisavljević kako je došlo do toga da se zapuši kanaliazcija i izbije u njegovoj garaži, koja je radionica.

Dodaje da je odmah pozvao dežurnu službu Javno komunalnog preduzeća „Gradski vodovod“ da su došli i rekli da oni ne mogu da buše asfalt!

-Bio sam preneražen onim što sam čuo. Čitav dan sam izvlačio fekalne vode iz svog objekta. Užas- objašnjava on.

Na kraju su jutros opet došli, ipak razbili asfalt, razgušili kanalizaciju, ali zgužvana cev je ostala.

-Pitam kada će to da srede, niko mi ne odgovara. Opet su otišli i mi sada moramo da dežuramo i nadamo se da više neće da se zapuši- dodaje očajan Nikola.

Odlučio je da presavije tabak i tuži nadležno preduzeće za štetu koja je nastala.

U JKP „Gradski vodovod“ nam je rečeno da će problem rešiti.

Najveća misterija je zapravo ko je dozvolio da se te šahte prekriju asfaltom, ko je izvodio radove i koliko je sve to koštalo građane Prokuplja.