Raskopaju, pa ostave

1 min čitanja
Raskopaju, pa ostave
Neverovatno! Ovde ipak žive neki ljudi! Foto:printscreen

Već dvadeset dana, Ulica trnavački put kod Plehanih kuća liči na one sokake iz 18. veka, a tome su krivi radovi koje je izvodilo Javno komunalno preduzeće “Gradski vodovod”. Oni su obavljali rekonstrukciju i zamenu vodomera, podigli materijal kojim je nasipana ova ulica, potrpali rupe koje su kopali i otišli.

-Užas jedan šta su nam napravili od ulice. I onako je samo bila posuta onim materijalom koji koriste, odnosno rizlom, a sada su nam i nju uništili. Više nikako ne može da se prođe- komentarišu stanovnici ove ulice.

U Javno komunalnom preduzeću “Gradski vodovod” nam je potvrđeno da su izvodili radove, ali su i obećali da čim se stvore uslovi, vratiće sve u prvobitno stanje.

Ovo nije prvi slučaj, neće biti ni poslednji da se nakon obavljenih poslova, sve ostavi tako, bez da se vrati u stanje kako je bilo pre radova. Primer je Ulica 21. Srpske divizije, gde je kod penzionerske zgrade iskopana šahta koja je prvo dugo stajala kao otvorena rupa, a zatim su stanari intervenisali, molili, pa je malo potrpana i tako je ostalo do danas. Slično se evo dogodilo nedavno i u Vukovarsko ulici gde je saniran kvar, ali je sve ostalo kako su ostavili.

Sigurno ima još puno ovih primera, a možda je najupečatljiviji u Ulici Bate Stefanovića gde je konačno završena rekonstrukcija vodovodne mreže, koja je trajala više od šest meseci, pa asfalt koji je raskopan, do danas nije vraćen.