PRONAĐEN I DRUGI PAS!

1 min čitanja

Pas koji je u katastrofalnom stanju i za kojim se tragalo dva dana, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije njega i još jednog psa koji su u izuzetno lošem stanju je konačno pronađen u mestu Žilinci kod jezera Ćelije.  

Ugledali su ga meštani sela, nakon što su ih prethodnog dana volonteri Prokupački ljubitelji životinja, zamolili da im jave ukoliko ga primate.

Po psa je otišao Ivan Pantić, pa ga je nakon što je stigao u Prokuplje predao Ljiljani Pavlović, Suzani Marin i Snežani Ilić, koje su ga odvele u prihvatilište u okolini Aleksinca. Tu će pas, koji se zove Suza, da bude na lečenju.

-Na sigurnom je kod Saše Jovićevića, udruženje “Šapa”. Sutra kreće se sa analizama i lečenjem. Lečenje će biti dugo i koštaće puno, kao i čuvanje i nega. O svemu ćemo vas obaveštavati. .  Ajmo sada svi da učestvujemo ko koliko može. Račun za uplatu je:

Edukaciono humanitarna organizacija

160-19503-58

Dragoljuba Radosavljevića 90

Prokuplje

Prethodnog dana pronađen je još jedna pas, koji je bio čak I u gorem stanju. I on je na lečenju, a mi smo o tome pisali: https://prokupljepress.rs/2023/08/16/svaki-zivot-je-jednako-vazan/


0


0

The post PRONAĐEN I DRUGI PAS! appeared first on Prokuplje press.