Potrebna nam je pomoć da sahranimo Dejana

2 min čitanja
Potrebna nam je pomoć da sahranimo Dejana
Put u Zdravinju, foto:ProkupljePress.com, ilustracija

Meštani prokupačkog sela Zdravinje pokrenuli su humanitarnu akciju prikupljanja novca za sahranu tragično stradalog Dejana Radojičića iz Zdravinja, koji je danas poginuo u ataru sela Bresnica.

Svako ko želi da pomogne, može da pošalje uplatu na broj žiro- računa

200 133730532 38 Marina Nastić koja je rođaka stradalog. U uplati naznačiti: Za Dejanovu sahranu.

-Reč je o izuzetno poštenoj porodici koja živi od socijalne pomoći. Nema kuće u selu da nekom nisu pomogli, a Dejan je nadničio i radio šta god je stigao. Sada zaista nemaju para, njegova majka i brat, da ga sahrane- kažu meštani Zdravinja.

Dodaju da ih je ovo veoma potreslo, posebno što je reč o mlađem čoveku koji s ečitavog života mučio i pošteno zarađivao.

Trebalo bi da Dejana sahrane u petak na seoskom groblju, ali se to još uvek ne zna tačan dan, s obzirom da je moguće da će da se obavi i obdukcija. O tome će odlučiti nadležni tužilac.

-Molim Vas, svaka pomoć toj poštenoj porodici je dobrodošla- apeluju meštani ovog sela.

U međuvremenu se oglasio i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić te rekao da je istraga utvrdila da grom nije udario u traktor, već da je reč o saobraćajnoj nezgodi.

Stradao nadničar koji je bio sa tarktoristom
U nesreći koja se dogodila u planinskom selu Bresnica kod Prokuplja, stardao je tridesetvogodišnji mladić iz obližnjeg sela. On je bio nadničar, koji je sa vlasnikom traktora I.P (70) bio u šumi kada je grom udario u traktor. Od siline udarca, traktor se prevrnuo, a nesrećni čovek je na