Popustili zaposleni u Vodovodu

1 min čitanja
Popustili zaposleni u Vodovodu
Ipak odustaju od štrajka, iako nisu primili platu, foto:ProkupljePress.com,arhiva

Kako je i najavljeno, tokom prepodneva predstavnici oba sindikata i deo zaposlenih u Javno komunalnom preduzeću “Gradski vodovod” obavilo je razgovor sa čelnicima Grada Prokuplja. Ni danas nisu primili platu, ali su dobili čvrsto obećanje da će ona biti isplaćena tokom naredne nedelje.

Dogovoreno je još da se formira radna grupa koja će svakog meseca da razmatra rad preduzeća, kako ne bi došlo do toga da ispada, kako su im iz Gradske kuće “zamerili” da ne rade svoj posao.

Na kraju, zapravo nije se ništa posebno dogodilo, jer su se zaposleni vratili u svoje preduzeće, a Grad Prokuplje je dobio još nedelju dana vremena da ispegla nastalu situciju.

Prethodno su zaposleni u JKP “Gradski vodovod” najavljivali ozbiljan protest i štrajk, a sada su ipak pristali da se strpe.

Nismo uspeli da dobijemo komentar od sindikalista iz Vodovoda jer nam nisu odgovarali na pozive, a u Gradskoj kući, kako nam je rečeno, nemaju na komentar za najavu protesta i oko rezultata današnjeg sastanka.

Radnici nezadovoljni. Najavljuju štrajk zaposleni u JKP ” Gradski vodovod”.
Zaposleni u Javno komunalnom preduzeću “Gradski vodovod” Prokuplje tokom dana održali su zbor,nezadovoljni time što još uvek nisu primili platu. Na zboru,kojem je prisustvovala v.d. direktora Radmila Perić i dogovoreno je da se u petak sastanu sa gradskom strukturom. Ukoliko odgovor ne bude pozitivan,radikalizovaće mere,idnosno