POPUNILI RUPE, ALI TEŠKO DA ĆE DA IZDRŽE

1 min čitanja

Nakon našeg pisanja o krateru u asfaltu koji se pojavio u Ulici Ratka Pavlovića kod nekadašnjeg Doma JNA, I to svega 48 sati nakon što je ta rupa napunjena asfaltom, juče su radnici mramorskog preduzeća “AMB putogradnja” ponovo popunjavali ovu i još nekoliko udarnih rupa. Jeste da je sada stavljena veća količina asfalta, ali je pitanje koliko on može da izdrži, s obzirom da aspfalt ne može da se stegne na temperaturi ispod 15 stepeni Celzijusa, odnosno da “dobro uhvati i održi se”.

-Imali su lepe dane, čak i tokom prve polovine novembra da taj posao završe, jer je grad preplavljen rupama, ali su čekali da krene izborna kampanja, kako bi građanima zamazali oči. Ipak, već godinama smo svedoci da svaki njihov posao brže propadne nego što se uradi, a da posebno u infrastrukturi SNS nije uradio ništa kako bi olakšao život građanima- kažu u koaliciji “Srbija protiv nasilja-Prokuplje”.

Dodaju da je ova rupa na žalost simbol propadanja grada i pranja novca iz gradskog budžeta. 

Koliko je zapravo ovaj posao urađen loše potvrdili su nam pre dva dana i u prokupačkoj Direkciji, gde kažu da oni kao nadzorni organ neće da potpišu da je krpljenje završeno, sve dok se rupe zaista ne popune kako treba.

Poslednjih dana užurbano se nasipa rizla u nekim gradskim ulicama, a kako javljaju građani, I posle rizle, sve je isto. Tako tvrde stanovnici Ulice Bošo Buha koja je u Đurevačkom naselju da je juče nasipana rizla, ali da je ulica sada u još gorem stanju.

I to opet znači da se uzaludno rasipa novac građana Prokuplja, a sve da bi se kako tako reklo da je nešto urađeno. Kada prođe 17. decembar, nadaju se naprednjaci, neće im više ni biti važno da li se gradskim ulicama gazi u gumenim čizmama, ili kako bi trebalo u običnoj obući.


6


0

The post POPUNILI RUPE, ALI TEŠKO DA ĆE DA IZDRŽE appeared first on Prokuplje press.