Policija ispituje ko je pustio pse u okolini Merošine

1 min čitanja
Policija ispituje ko je pustio pse u okolini Merošine
Vozilo za koje sumnjaju da je izbacilo pse, foto:LU "Mali Jastrebac" Merošina

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prokuplju, policijski službenici iz Merošine utvrđuju ko je pre pet dana pustio pse lutalice u ataru takozvanog Debelog brda između Prokuplja i Merošine.

-Slučaj je prijavilo Lovačko udruženje „Mali Jastrebac“ iz Merošine i policiji u ovoj policijskoj stanici je dat nalog da utvrde ko je pustio te pse- potvrdio nam je tužilac Osnovnog tužilaštva u Prokuplju Milan Pantović.

U nadležnosti ovog tužilaštva je i merošinski kraj.

Mi smo ranije pisali da su lovci prijavili da su videli vozilo „pikap“ kako silazi sa glavnog puta i kreće se poljskim putem, te da izbacuju pse. Sumnja se da je reč o vozilu Javno komunalnog preduzeća „Gradski vodovod“ u Prokuplju. Lovci pored slika tvrde da imaju i snimak.

JKP izbacio pse na Debelo brdo kod Merošine?
Juče u ranim jutarnjim satima, lovci su primetili pikap vozilo na poljskom putu kod Merošine, u mestu zvanom Debelo brdo kako izbacuje pe lutalice. Slučaj su prijavili merošinskoj Komunalnoj inspekciji. Sumnjaju da je reč o prokupačkim psima sa ulica i da je vozilo u vlasništvu Javno komunalnog preduzeća „Gradski vodovod“