POKLANJAMO DVE KARTE ZA FESTIVAL!

1 min čitanja

U četvrtak 24. avgusta od 19. 30 do 1 sat nakon ponoći u Nišu se održava muzički festival “Story Fest”. On podrazumeva takmičarski deo i revijalni u kojem će nastupiti Neverne bebe i Saša Vasić. Prva dva čitalaca koja postave komentar na samom sajtu, ne Fejsbuku da žele karte, dobiće po jednu kartu za ovaj fest. Ili ako je jedan, dobiće obe! Ovaj Festival je I humanitarni, jer 100 dinara od svake prodate karte ide za lečenje devojčice Saru Pejčić koja boluje od cerebralne paralize. U Prokuplju se karte mogu kupiti u restoranu Luna.

https://www.facebook.com/events/113020565210180/?ti=ls

Sam Festival se sastoji iz dva dela. U takmičarskom delu nastupiće 8 neafirmisanih i poluafirmisanih bendova, koji će se boriti za glavnu nagradu – snimanje pesme u My Room Acoustic studiju. U revijalnom delu nastupiće Saša Vasić sa bendom i grupa Neverne Bebe, koji ove godine obeležavaju 30 godina rada

U sklopu festivala dan ranije biće održana konferencija za štampu i druženje fanova sa Nevernim Bbama i Sašom Vasićem.

Cena redovne karte za Festival iznosi 1.200 dinara, dok je cena VIP karte 2000 dinara i ona podrazumeva sto na festivalu, minimum 4 a  maksimalno 6 osoba za stolom, 1 piće gratis i prisustvo VIP žurci na kojoj će prisustvovati Neverne Bebe i Saša Vasić.

Karte se mogu kupiti u Nišu na sledećim mestima: Story Caffe, Gigtix online,, knjižarama Vulkan, Flo caffe, Freya Spa & Apartments i Clock Travel turističkoj agenciji i kafiću Tvrdjava.


0


0

The post POKLANJAMO DVE KARTE ZA FESTIVAL! appeared first on Prokuplje press.