Ovo su većnici i njihovi resori

2 min čitanja
Ovo su većnici i njihovi resori
Novi većnici i njihovi resori, foto:ProkupljePress.com

Nakon kostituisanja Skupštine grada Prokuplja, izbora Miroslava Antovića za novog gradonačelnika, imenovani su i novi članovi Gradskog veća Prokuplje, a podeljeni su im i resori rada.

 Tako je Dejan Živković SNS, inače penzioner postao članu Gradskog veća za resor socijalna pitanja.

 Ani Radojević Lazić SNS, koja je poznata po tome što je bila poslednja koja je zatvorila vrata, postala član Gradskog veća za resor budžet i finansije.

 Marko Simić SNS, koji je predvodnik u kampanji SNS i koji je produžena ruka narodnog poslanika Darka Laketića je član Gradskog veća za resor informisanja.

 Dobrila Ranđelović iz SPS član Gradskog veća za resor Gradske uprave, čime je SPS postao, kako se i očekivalo, veran sledbenik SNS vlasti u Prokuplju.

 Ivan Petrović za kojeg ne znamo da li je član SNS ali ima slika koje govore tome u prilog, član je Gradskog veća za resor omladine i sporta.

 Aleksandar Petković SNS je nepoznat javnosti a imenovan je za član Gradskog veća za resor polјoprivrede i ruralnog razvoja.

 Simon Simonović SNS, još jedan penzioner i doskorašnji direktor Turističke organizacije Prokuplja je član Gradskog veća za resor kulture i turizma.

 Vladica Mladenović SNS i večito nosilac nekih funkcija postao je član Gradskog veća za resor infrastruktura i mesne zajednice.

 Snežani Lukić Rakonjac, bez nama dostupnih podataka je li i ona član SNS, a verovatno jeste, postala je član Gradskog veća za resor projektnih aktivnosti.

Dakle, sastav, ovoga puta pun, jer obično nedostaje barem po jedan većnik i ta se stolica čuvala, da se popuni u međuvremenu nekim ko se istakne, doneo je sasvim nove ljude na ovu funkciju. Većina njih je poznata javnosti, ali do sada nisu bii većnici. To što su svi promenjeni, odnosno što nema nekog starog, ako ne računamo Mladenovića, govori da lokalna SNS vlast nije bila zadovoljna radom doskorašnjih većnika, jer da jeste, ostali bi gde jesu!

 Hoće li se išta promeniti, poboljašti, ili nas još više unazaditi, ostaje da se vidi.

ZABORAVILI PROSVETU?

Na spisku većnika i njihovi resora nema prosvete. Da li su je slučajno izostavili, ili im je ta oblast totalno nebitna, pokušaćemo da saznamo!