Ova prodavnica ima najbolje radnice u kraju!

2 min čitanja
Ova prodavnica ima najbolje radnice u kraju!
U njoj rade najbolji trgovci u kraju, foto: ProkupljePress.com

Naravno da je prodajni asortiman važan, ali nije uvek presudan za to koju ćemo prodavnicu da odaberemo pri kupovini svakodnevnih prehrabrembenih proizvoda. Zato, evo koristim priliku da istaknem da je u Gariću prodavnica „Neven“ omiljena trgovima, samo zbog trgovaca koje u njoj rade. Tako na primer ja, živim u Liparskoj ulici i bliže su mi neke druge trgovine, ali kupujem u ovoj i to samo zbog njih.

I nije to samo slučaj sa mnom, već i sa dobrim delom mog komšiluka i ostalih stanovnika ovog velikog naselja.

Uvek nasmejane, spremne da pomognu u izboru, raspoložene za neobavezno ćaskanje trgovci su u njoj milina. U godinama koje su za nama, nikada ih nisam videla nervozne, agresivne i napete, što nije slučaj sa drugim prodavnicama.

Kako čini mi se, prilično dugo rade u ovoj trgovini, znaju potrebe i navike svojih mušterija i često samo zbog jedne se nabavlja određena roba. Nije im teško da strpljivo sačekaju neodlučne, ponude i objasne proizvod i ukažu zbog čega je dobar, a najviše su miljenice kraja, zbog svoje veselosti.

Sigurno da njima nije svaki dan divan dan, ali eto, trude se i to uspešno, da kupci ne primete njihov umor, nervozu ili trenutno neraspoloženje. To su dakle pravi profesionalci, dame, koje stignu i da budu majke, žene, sestre, a i da nas svakoga dana dočekaju, usluže i pomognu nam da se osećamo prijatno, kada uđemo. Nije to lako, verujte mi znam, jer i ja radim sa ljudima, a sa njima je najteže raditi.

Zato, evo, čitale ono ovo ili ne, javno ih pohvaljujem!

I ovo nije reklama, da se odmah zna, jer se reklama plaća. Ovo je primer kako treba raditi sa ljudima!

Predložite i Vi koga da pohalimo iz bašeg komšiluka!

 

                                    Znam za neke ružne situcije

 

Možda me je jedna neprijatna situacija od ranije u jednoj drugoj prodavnici navela da ovo napišem....

Bilo je to pre tri godine. Ušla sam u jednu, blizu mesta gde živim. Ispred mene je bila starija gospođa, koju je radnica u startu počela da vređa. Na kraju je starija gospođa počela da plaće. Toliko mi je bilo neprijatno da sam reagovala i više nikad evo ima tri godine nisam ušla u tu prodavnicu!