Oni samo zatvaraju da bi otvorili

1 min čitanja
Oni samo zatvaraju da bi otvorili
Istureno odeljenj PSS Kuršumlije je sada ovde! Foto:ProkupljePress.com

Nedavno je zatvorena Poljoprivredna stručna služba u Prokuplju, pa otvorena u Kuršumliji, a sada opet i u Prokuplju??? Bila je u Biznis inkubator centru, a sada je u zgradi gde su smeštene Muzička škola „Kornelije Stanković“ i Lokalna poreska administracija. Doduše, vodi se kao istureno odeljenje kuršumlijske PSS.

Je li Vama nešto oko toga jasno?

Meni ništa, sem da je izgleda to nov način da se presipa iz šupljeg u prazno, ili je reč o magiji: „Čas ga ima, čas ga nema!“.

Ipak, neverovatna mi je ta zamršena mreža u koju nas uvlači lokalna vlast. Zatvoriti nešto, da bi ga otvorili! I sto puta ću ovo da ponovim, jer takvog apsurda nikada nije bilo. Ta njihova potreba da stalno nešto zatvaraju da bi ga opet otvorili je već stara praksa. Setimo se samo Javno komunalnog preduzeća „Hammeum“, Sportskog centra Prokuplje. Zatvorili, odnosno oterali u likvidaciju SC Prokuplje, a onda te poslove dali privatnom obezbeđenju. Zatvorili JKP „Hammeum“ a otvorili Javno komunalno preduzeće „Gradski vodovod“.  Gase Zdravstveni centar, pa ga posle nekog vremena sada opet otvaraju. I tu smo mislili da su stali, ali nisu. I dok muljaju šta će i kako će sa školama, jer su i to nameračili da zatvaraju-otvaraju, evo nama opet PSS, ali kuršumlisjke.

Neverovatno.

Pisaće se o ovom vremenu besmisla i igranja još dugo i kada nas ne bude bilo. Biće to primeri loše prakse u svim udžbenicima!