OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE

1 min čitanja

Naš čitalac nam se javio iz sela Berilje da zajedno podsetimo na prošlogodišnje neispunjeno predizborno obećanje meštanima ovog sela.

Kako čitalac javlja, prošle godine baš u ovo vreme bilo je najavljeno asfaltiranje ove beriljske ulice. Prošli su grejderom kroz selo i izvršili pripremu za asfaltiranje i asfaltirali samo kraći deo puta. Dogovor je bio da će do proleća glavna seoska ulica biti asfaltirana. Nadzorni organ iz opštine je bio tom prilikom u selu, radove je izvodila firma iz Blaca ali se s radovima stalo i do danas se ništa nije završilo iako su svi rokovi probijeni.

Naš sagovornik dalje tvrdi da su uvidom u dokumentaciju grada ustanovili da Berilje spada u prigradsko naselje, da tu navodno postoji asfalt a da oni nemaju ni vodu iz gradskog vodovoda. Smatra da je po sredi jedna vešta manipulacija i obmanjivanje meštana i javnosti o da ih se uvek sete pred izbore. Ovoga puta ih se nisu setili ni pred izbore što kod meštana izaziva ogroman revolt i nezadovoljstvo.

Ostaje da vidimo kako će Berilje na ovim izborima glasati i da li će ponovo nagraditi one koji im nisu omogućili osnovne uslove za život.


9


3

The post OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE appeared first on Prokuplje press.