NOVI AUTO-CENTAR NUDI MNOGE POGODNOSTI

1 min čitanja

Promo tekst

U prokupačkoj ulici Dragoljuba Rakića 7 iza glaven autobuske stanice, ka gvozdenom mostu od 19. juna radi no i Auto-centar „F4“. On je otvoren svakog radnog dana od 8 do 16 časova i u toku je akcija besplatne dijagnostike vozila. Ona traje do 20. avgusta.

U AC „F4“ možete obaviti ne samo kompletnu dijagostiku svih vrsta vozila, već i popraviti sve kvarove na svom ljubimcu. Tako se radi mehanika, elektronika, sređivanje svetlosne signalizacije, sređivanje trapova,mali i veliki servis i još mnogo toga.

Kako kaže šef Auto-centra „F4“ diplomirani mašinski inžinjer Dejan Milenković,odziv građana je odličan.

-Zaista smo prezadovoljni i to pokazuje da nam građani Prokuplja veruju. Opravdaćemo to poverenje i bićemo još bolji- kaže Milenković.

On dodaje da je u AC „F4“ postoji mogućnost plaćanja popravki na rate, putem administrativne zabrane, a da su cene prilagođene sredini u kojoj živimo.

-Kod nas se radi profesionalna mehanika i autoelektrika sa najmodernijom opremom. Ipak, želimo da građani sami ocene kvalitet, pa tako ostavljamo njima da prosude- dodaje Milenković.

-Vozači najčešće održavaju kočioni sistem, sistem za upravljanje i sistem za signalizaciju, a ovih dana najčešće se kvari auto-klima. Koliko vremena treba za popravku zavisi od vrste kvara, ali se trudimo da u što kraćem roku odgovorimo na sve zahteve- kaže Bojan Miljković, glavni mehaničar u AC „F4“.

Njegov kolega, glavni dijagnostičar u ovom centru Borivoje Dinić objašnjava da su najčešći kvarovi na motoru.

-Zapušeni eger ventili i DPF filteri. Kod nas dijagnostika traje duže, jer provučemo svaki deo kroz sistem i dobijemo kompletnu sliku o stanju vozila- objašnjava Dinić.

Za beslatnu dijagnostiku, kao i sve usluge Auto-centra „F4“ možete se raspitati na brojeve telefona:

060/55 400 37

060/55 400 38,

Ili doći lično u sam centar u ulici Dragoljuba Rakića 7.


0


0

The post NOVI AUTO-CENTAR NUDI MNOGE POGODNOSTI appeared first on Prokuplje press.