NIKO NIJE ODGOVORAN ZA ODVALJEN POKLOPAC NA ŠAHTI

1 min čitanja

Kako su nam saopštili stanari zgrade u centru grada koju popularno zovemo “penzionerska” poklopac šahte stoji odvaljen već neko vreme. Potrebno je da se on popravi, tj zavari. Oni su se obraćali svima kojih su se setili , pa i Vodovodu koji im je najbliža institucija, tj čije je sedište baš u ovoj zgradi ali niko ne zna odgovor n apitanje ko je za ovu šahtu odgovoran.Njihovi upravitelji zgrada znaju samo da primaju plate ali ne i šta treba da se radi i kome treba da se obrate kada se ovakav problem desi.

U ovu otvorenu rupu mogu da upadnu deca, životinje, penzioneri kojima je takođe tu sedište ali i bilo koji drugi prolaznik jer se ovaj otvor načlati na trotoaru ispred samog ulaza u zgradu.

Ogorčeni stanari žale nam se da je uvek bio javaščluk i nesposobnost ali da ovako nikad nije bilo. Ne mogu da shvate da niko ne želi da se ovime bavi.

Nekoliko puta su nam naglasilil da u ovoj vesti naročito iskomuniciramo sledeću informaciju sa građanima a koju su dobili od svih kojima su se obratili a to je DA NIKO NIJE ODGOVORAN I NADLEŽAN ZA OVAJ PROBLEM.

Potuno saosećamo sa svaki građaninom koji naiđe na zid u institucijama i pitamo gradsku upravu u čijoj je nadležnosti rešavanje ovog problema ? Gde je ona domaćinsk auprava koju svako malo pominju i kome pričaju bajek eo tome da živimo u potpuno sređenom i dobrovođenom gradu?

Odlaganje rešenja može biti fatalno po nekog a onda je sve džaba. Da uanpred pitamo i to ko će biti odgovoran ako se neko ovde povredi kad već niko nije nadležan? Niko?


0


0

The post NIKO NIJE ODGOVORAN ZA ODVALJEN POKLOPAC NA ŠAHTI appeared first on Prokuplje press.