NESTOROVIĆ U PROKUPLJU OSVOJIO TRI ODSTO GLASOVA

1 min čitanja
NESTOROVIĆ U PROKUPLJU OSVOJIO TRI ODSTO GLASOVA
Mirnije nego inače, foto:ProkupljePress.com

Iako se kasno pojavio, a mnogi nisu ni verovali da će Pokret „Mi, glas iz naroda“ čiji je nosilac liste dr Branimir Nestorović, da bude učesnik republičkih izbora, samo u Prokuplju, ovaj pokret je osvojio tri odsto glasova. Kako kaže Dragan Stanojević, osnivač Pokreta, rezultat koji im je doneo čak 13 poslanika u Narodnoj skupštini je fenomenalan.

-Nemajući nikakvu infrastrukturu, ovaj rezultat je neverovatan i neočekivan. Ako uzmemo u obzir da smo za mesec i po dana sakupili potpise, organizovali se za izbore, zaista smo prezadovoljni rezultatom- naglasio ej on za ProkupljePress.com.

Dodaje da je bilo gotovo nerealno da 12.000 građana Srbije podrži njihovu listu, ali se ubrzo shvatilo da je podrška narodna ogromna.

-Ponudili smo enšto što nije politika. Pokret čine sedmorica ljudi koji imaju ozbiljnu reputaciju i bogate biografije i građani su to prepoznali.Mi smo morlani pobednici ovih izbora- dodaej Stanojević.

Kaže da očekuje d atek u anrednom periodu pokret raste i da bude jedna ozbiljna snaga na sceni Srbije.

Kako je reč o Pokretu, oni nemaju unutrašnju strukturu koju imaju stranke, kao ni svoje odbore, ali već se broj pritalica širi. Tako i u Prokuplju počelo je ukrupnjavanje onih koji podržavaju „Mi, glas iz naroda“.