NAREDNIH DANA NEĆE BITI STRUJE U ODREĐENIM KRAJEVIMA

1 min čitanja

Zbog radova u trafostanici TS10/0,4kV, koja se vodi kao staica Stražavački potok 1, 25. avgusta ove.godine u vremenu od 9 do 13.00 sati doći će do obustave električne energije u sledećim ulicama u Prokuplju:

 Ulici Ratka Pavlovića Ćićka,

Lole Ribara,

7.Juli,

Kajmakčalanskoj,

29.Novembra,

Veljka Milankovića,

Ive Andrića,.

I u trafostanici Baličevac1 doći će do prekida u napajanju električnom energijom u selu Baličevac, ali 28. Avgusta godine u vremenu od 9 do 14 časova, kao i Balkanskoj ulici, u vremenu od 9 do11 sati.

Zbog radova na 10kV vodu Toponica 29. avgusta 2023.godine od 9 do 13 sati doći će do prekida u napajanju električnom energijom u selima:

Toponica, Miljkovica, Smrdan, Prekadin, Bejašnica, Magarinje, Bukoloram, Pestiš, Rgaje, Kruševica, Široke njive, Tovrljane, Arbanaška i Duboka Dolina.

Radovi na 10kV vodu Mala Plana, prekinuće snabdevanje električnom energijom  30. avgusta 2023. godine  u vremenu od 9 do 13 časova u selima Končić, Mađare, Prekopuce, Krnjigrad i Zdravinje. Istog dana biće kraćih prekida u napajanju el.energijom u Maloj Plani i Bresničiću, saopšteno je u ED Prokuplje.

Radovi će se izvoditi ako dozvole vremenski uslovi.

Iz ED Prokuplje mole potrošače da za vreme prekida u snabdevanju električnom energijom isključe sve uređaje, i da uključenje vrše postupno po puštanju objekata pod napon.


0


0

The post NAREDNIH DANA NEĆE BITI STRUJE U ODREĐENIM KRAJEVIMA appeared first on Prokuplje press.